Kosten

Kosten vanaf 01-09-2020:

Intake (telefonisch of op afspraak):  kosteloos
therapiesessie: 80 euro
spelobservatie sessie: 80 euro
ouderconsult: 80 euro
extern gesprek/observatie: 80 euro
verslaglegging: 80 euro

U ontvangt maandelijks een factuur. De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum.

Bij een beschikking voor  jeugdhulp vanuit de gemeente waar u woont stuur ik de factuur naar de gemeente.

Kan u of uw kind niet komen zeg dan uiterlijk 24 uur van tevoren af. Dit kan per telefoon 06-42623520 (eventueel voicemail of sms) of per mail info@ingerklein.nl . Afspraken die op tijd zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Ik heb contracten als zorgaanbieder in de regio Zuidoost-Brabant (Eindhoven en een deel van de omliggende gemeenten zie onderaan). Gemeenten vergoeden de jeugdhulp de kinderen die in hun gemeente wonen. U kunt de zorgvraag voor uw kind dan ook voorleggen bij uw gemeente, in Eindhoven zijn dat medewerkers van WIJeindhoven (www.wijeindhoven.nl). Ook kan een huisarts beslissen dat therapie nodig is en naar mij doorverwijzen. Mijn sessies vallen bij de gemeente onder het behandelingsproduct Vaktherapie. Met behulp van de verwijsbrief van de huisarts kan ik een beschikking bij de gemeente aanvragen.
Verschillende zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van therapie. De vergoedingen zijn na te vragen bij uw zorgverzekeraar en vallen onder de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen: integratieve therapie, genezer-overigen of psychosociale zorgverlener). Informatie over het vergoeden van VIT-therapeuten door zorgverzekeraars, kunt u vinden op de site van de beroepsvereniging: www.vit-therapeuten.nl.
Gegevens die van belang zijn voor vergoedingen:

  • KVK nummer: 53452011
  • Lidmaatschapsnummer van de V.I.T. (Vereniging voor Integraal Therapeuten): 399.11.A
  • AGB-code zorgverlener: 90045227
  • AGB-code praktijk: 90053882
  • Licentienummer RBCZ: 103270R
  • rekeningnummer: NL 76 TRIO 0212393847
  • registratienummer Stichting Kwaliteitsregister Jeugd: 110000103
  • lid van de Coöperatie van Kinder- en Jeugdtherapeuten CKJT

Gemeenten met wie ik contracten heb zijn op dit moment zijn: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reuzel de Mierden, Son en Breugel,  Valkenswaard en Veldhoven.